De Dielle Grecale Idro 18 is de voorzet cv- pelletkachel van Dielle’s nieuwe serie. De Grecale Idro 18 heeft een vermogen van 18kW uit de Grecale CV-serie pelletkachels. Het rendement van onze pelletkachel cv ligt ongeveer op 95% en de uitstoot van fijnstof ligt lager aangezien wij geen asresten uit de branderbak hoeven te zuigen. De Grecale Idro 18 is geschikt om rechtstreek vanaf de pelletkachel tapwater te halen, vele andere pelletkachels kunnen dit niet en moeten met een buffer werken. De cv toestellen van Dielle zijn pelletkachels die net zijn uitgebracht door het Italiaanse bedrijf Dielle. Door de innovatieve technologieën toe te passen heeft u meerdere voordelen.

Het zicht dat u op de vlam heeft is een mooi branerbed met een rustige, hoge en ruime vlam. Dit is dus een genot om naar te kijken. De ruit van de kachel geeft een heerlijke stralingswarmte af zoals bij de traditionele houtkachel. De Dielle cv pelletkachels geven in snel tempo warmte af, aan zowel de omgeving als het water. De pelletkachels van Dielle hebben een optie om van af een afstand aan gezet te kunnen worden d.m.v. een internetbesturing hiervoor is geen internetverbinding nodig, wel een lokaal netwerk verbinding. De Grecale Idro 18 haarden zijn in 20 verschillende of gevarieerde kleuren verkrijgbaar. Laat u informeren over de vele mogelijkheden met de Grecale Idro 18 boordevol gebruikersgemak door hedendaagse technologieën.

Technische gegevens:

Verbrandingsvermogen (min-max): 3.7-18 kW
Verbrandingsvermogen nominaal (min-max): 3.5-16.7 kW
Warmteafgifte aan CV: 2-13 kW
Warmeafgifte aan ruimte: 1.5-3.7 kW
Verwarmbare capaciteit: 415 m3
Aantal vermogensniveau’s: 5
Thermisch rendement (min-max): 93-94.5%
Emissie CO (13% O2): 0.007%
Nominaal verbruik: 3.8 kg
Netaansluiting: 230V / 50 Hz
Maximaal constant elektrisch verbruik: 210 W
Maximaal elektrisch verbruik in ontstekingsfase: 590W
Gewicht toestel: 190 kg
Diameter rookgasafvoer: 80 mm
Schoorsteentrek minimaal: 10 Pa
Temperatuur rookgassen (min-max): 67-139 °C
Rookgas massastroom: 8.2 g/s
Maatvoering HxBxD: 1083x519x573 mm
Opties meerprijs

Internet: Stel je pelletkachel in met de Smartphone of computer in alle vrijheid. Door de Dielle App te downloaden vanuit de Google Play Store, Apple Store en de Windows Store in combinatie met de extra apparatuur op de pelletkachel, is de pelletkachel van ver buiten huis al te regelen.