pelletkachel_maluDe pelletkachel Malu is één van de nieuwste toevoegingen uit ons uitgebreid assortiment. De Malu kenmerkt zich door haar smalle design omringt door elegante keramische panelen. De Malu is uitgerust met een stevige gietijzeren deur. De pelletkachel die door het moderne design en de verschillende leverbare kleuren overal eenvoudig geplaatst kan worden. De haard is zodanig ontwikkeld dat deze meer warmte levert met minder pellets. De haard kan minimaal 9 en maximaal tot maar liefst 30 uur branden op één vulling met pellets.

De Malu pelletkachel is ideaal in te zetten als bijverwarming in uw woonkamer dankzij het regelbare vermogen. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen. Volledig instelbaar wat betreft tijd en temperatuur, zo heeft u altijd voldoende warmte op de door u ingestelde tijd.

De Nordic Fire kachels beschikken over een ‘Silence system’. Dit systeem zorgt ervoor dat het geluid sterk wordt gereduceerd. Hierdoor behoren onze kachels tot de stilste in zijn soort.

 
Technische gegevens:

Vermogen nominaal (min-max) 2,9 – 7,5 kW
Pelletverbruik (min-max) 0,7 – 1,7 kg/h
Rendement 90,5 %
Diameter rookgasafvoer ø 80 mm
Externe luchttoevoer ø 35 mm
Inhoud pelletreservoir 15 kg
Brandduur (min-max in uren) 8,8 – 22 h
Gewicht 115 kg
Maatvoering H x B x D 911x459x447 mm
Ruitenreinigingssysteem Ja
Houtblokkenset mogelijkheid Ja

 

verkrijgbaar in : rood/wit/zwart