pelletkachel_natura11De pelletkachel Natura 11 is één van de nieuwste toevoegingen uit ons uitgebreid assortiment. De Natura 11 valt op door het moderne design met een luxe uitstraling, dit wordt mede door de ronde vorm gerealiseerd. De haard is zodanig ontwikkeld dat deze meer warmte levert met minder pellets. Daarnaast zal dankzij de nieuwe brander de pelletkachel een veel mooier vlameffect hebben waardoor deze bijna niet meer te onderscheiden is van een houtkachel. Ook wordt de reiniging vereenvoudigd, dankzij de automatisch kantelende branderbak kunt u tot wel twee weken stoken zonder de Natura 11 te hoeven reinigen.

De Natura 11 pelletkachel is dankzij het brede vermogensbereik ideaal in te zetten in zowel de kleine als de grotere ruimtes. Dankzij de volledig naar wens in- of uit te schakelen convectieventilator is de Natura 11 vrijwel volledig geluidsloos. Tevens wordt deze pelletkachel standaard met uitgebreide touch-afstandbediening geleverd. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen.

De Nordic Fire Natura serie beschikt over een in- en uitschakelbare convectieventilator. Dit systeem zorgt ervoor dat het geluid sterk wordt gereduceerd en de pelletkachel als stralingskachel kan worden ingezet.
Technische gegevens:
Afstanbediening TOUCH

afstandbediening_touch

 

 

 

Vermogen nominaal (min-max) 3,3 – 11 kW
Pelletverbruik (min-max) 0,7 – 2,3 kg/h
Rendement 91 %
Diameter rookgasafvoer ø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid Ja, ø 35 mm
Inhoud pelletreservoir 25 kg
Brandduur (min-max in uren) 10,8 – 35h
Gewicht 190 kg
Maatvoering H x B x D 1170-520-590mm
Ruitenreinigingssysteem Ja
Houtblokkenset mogelijkheid Nee