pelletkachel_naturawideDe pelletkachel Natura Wide is één van de nieuwste toevoegingen uit ons uitgebreid assortiment. De Natura Wide valt op door het moderne design met een luxe uitstraling. De haard is zodanig ontwikkeld dat deze meer warmte levert met minder pellets. Daarnaast zal dankzij de nieuwe brander de pelletkachel een veel mooier vlameffect hebben waardoor deze bijna niet meer te onderscheiden is van een houtkachel. Ook wordt de reiniging vereenvoudigd, dankzij de automatisch kantelende branderbak kunt u tot wel twee weken stoken zonder de Natura Wide te hoeven reinigen.

De Natura Wide pelletkachel is dankzij het brede vermogensbereik ideaal in te zetten in zowel de kleine als de grotere ruimtes. Dankzij de volledig naar wens in- of uit te schakelen convectieventilator is de Natura Wide vrijwel volledig geluidsloos. Tevens wordt deze pelletkachel standaard met uitgebreide touch-afstandbediening geleverd. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen.

De Nordic Fire Natura serie beschikt over een in- en uitschakelbare convectieventilator. Dit systeem zorgt ervoor dat het geluid sterk wordt gereduceerd en de pelletkachel als stralingskachel kan worden ingezet.
Technische gegevens:
Afstanbediening TOUCH

afstandbediening_touch
Vermogen nominaal (min-max) 3 – 10 kW
Pelletverbruik (min-max) 0,7 – 2,1 kg/h
Rendement 91 %
Diameter rookgasafvoer ø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid Ja, ø 35 mm
Inhoud pelletreservoir 19 kg
Brandduur (min-max in uren) 9,0 – 27,0h
Gewicht 190 kg
Maatvoering H x B x D 1030-768-440 mm
Ruitenreinigingssysteem Ja
Houtblokkenset mogelijkheid Nee

in zwart en wit verkrijgbaar